Bu haber kez okundu.

Türk Telekom Osmanlı iletişim Vatandaşlara Aşure Dağıttı
banner229

Türk Telekom Osmanlı iletişim, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıttı.

Siirt Belediye Başkan vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve AK Parti Kadın Kolları Nurten Temiz, Türk Telekom Osmanlı iletişim tarafından hazırlanan aşure dağıtımına katıldılar.

Güres Caddesi üzerinde bulunan Türk Telekom Osmanlı iletişim tarafından hazırladığı aşurenin dağıtımına katılan Başkan Vekili Taşkın, kendi elleriyle vatandaşlara aşure dağıttı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Dağıtımın ardından açıklama yapan Taşkın, esnafın bu girişimlerinin takdir edilecek bir şey olduğunu belirterek, kendilerine teşekkür etti ve bütün hemşerilerimizin aşure günlerini kutladı.

Türk Telekom Osmanlı iletişim sahibi İdris Kılgı, Muharrem ayının birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birisi olduğunu, İslam aleminde Muharrem ayı ve aşurenin ayrı bir öneminin olduğunu altını da çizen Kılgı, ‘’Vatandaşlarımıza aşure dağıttık. Halkımız yoğun ilgi gösterdi. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma, aşure dağıtımında bizleri yanlız bırakmayan Belediye Başkanımıza ve AK Parti Kadın Kollarına teşekkür ederek,.Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Dağıtılan aşureden almak için iş yeri önünde kuyruk oluşturan vatandaşlar, aşurenin dağıtımında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Aşure dağıtımına Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın yanı sıra AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve yönetim kurulu üyeleri ve diğer davetliler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.