Bu haber kez okundu.

Trafik Kazası: 5 Yaralı
banner229
 Siirt'te meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Murat Yolcu (31) yönetimindeki 56 AF 374 plakalı otomobili ile Siirt-Eruh karayolunda Siirt istikametinde geldiği sırada E tipi cezaevi yakınlarında karşı yönden gelen Tevfik Yüztaş (34) yönetimindeki 56 AK 302 plakalı otomobili ile kafa kafaya çarpıştı.
Kazada iki araç sürücüsü Yolcu ve Yüztaş ile araçlarda bulunan Alber Yolcu (18) ve Cristina Demir (44) toplam 4 kişi yaralandı.

Ayrıca Barış Dağdelen (31) 27 AN 235 plakalı otomobil ile Siirt-Kurtalan karayolu üzerinde Eruh kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarına devrildi.

Her iki kazada yaralanan yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla ile Siirt Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.