Bu haber kez okundu.

Tillo Kaymakamı Erkan Savar Taşbalta Köyünde Halk Toplantısı Düzenledi
banner229

İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda 2019 Yılının Mayıs Ayı Halk toplantısı Tillo İlçemize bağlı Taşbalta Köyünde Tillo Kaymakamı Erkan Savar başkanlığında yapıldı.

Halk toplantısında vatandaşların sorun ve önerilerini dinleyen Tillo Kaymakamı Erkan Savar, sorunların çözümü konusunda çalışarak bir sonraki toplantıda bilgilendirmede bulunacaklarını ifade etti.

Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirlerinin ve Taşbalta Köy Muhtarlığının katıldığı toplantıda Tillo İlçemizde ve bağlı köylerde yapılan yatırımlar, devam eden çalışmalar ile beraber vatandaşların sorun, talep ve önerileri dinlendi. Alt Yapı, Köy Yolları Yapımı, Tarımsal Faaliyetler ile ilgili konular görüşüldü.

Tillo Kaymakamı Erkan Savar, Bakanlığın yayınlamış olduğu genelgeyle artık her ay halk toplantıları düzenleyeceklerini belirterek, toplantıların vatandaşların sorun, talep ve isteklerinin dinlenilmesi, daha geniş halk kesimlerine ulaşılması ve halkın devletten olan taleplerinin yerinde alınarak takip edilmesi amacıyla yapılacağını vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.