Bu haber kez okundu.

Şirvan’da Lise Öğrencilerinden Doğa Yürüyüşü
banner229

Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve TEMA Şirvan Temsilciliği ile işbirliği içerisinde liseli öğrenciler doğa yürüyüşü yaptı.

Şirvan İlçemizde okuyan lise öğrencilerinden oluşturulan 'Doğa Yürüyüşü Kulübü' bünyesinde geleneksel hale getirilmek istenen doğa yürüyüşüne ilk etap 20 öğrenci katıldı.

Şirvan İlçe merkezinden yürüyerek ulaştıkları Herzana Mevkisinde Türk Bayrağı açan öğrenciler, piknik yapıp, eğlenerek doğanın tadını çıkardı.

Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer, öğrencilere doğa bilinci ve çevreyi tanıtmak amacıyla düzenledikleri etkinliğin verimli geçtiğini; bu tür doğa sevgisini aşılayacak ve sağlıklı bir nesil yetişmesini sağlayacak etkinlikleri arttıracaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.