Bu haber kez okundu.

SİİRT'TE YENİ TOKİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRİLECEK
banner229
Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay, yeni hükümetin kurulmasıyla birlikte bakanlıklar nezdinde çalışma ziyaretlerine başladı.
TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er’i ziyaret eden Aktay, Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu ve ilgili müdürlerle toplantı yaparak Siirt merkez başta olmak üzere her ilçeye birer TOKİ projesinin yapılmasını talep etti.
Konuyla ilgili olarak TOKİ tarafından bir talep organizasyonunun gerçekleştirileceğini kaydeden Aktay, ilk etapla bu talep organizasyonunu tamamlayan Pervari ilçesinde 350 konutluk bir projenin hayata geçirileceğini söyledi.
Milletvekilimiz Yasin Aktay, ayrıca yılan hikâyesine dönen Veysel Karani ve Tillo Kentsel Dönüşüm Projelerinin de 2016 yılında hayata geçirilmesini istedi.
İnanç turizmi açısından iki önemli merkez olan Veysel Karani ve Tillo'da uygulanacak projeler hakkında sunu eşliğinde bilgi alan Aktay, her iki proje için Bakanlar Kurulundan acil kamulaştırma kararı çıkarıldığını ve hak sahiplerine gereken ödemelerinin yapıldığını belirtti. ANKARA VE DÜNYADAKİ İYİ İLİŞKİLERİMİZİ YATIRIMA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ
Amaçlarının Siirt'i kalkındırmak olduğunu vurgulayan Aktay, "Yeni hükümetin kurulmasıyla birlikte bakanlıklar nezdinde çalışma ziyaretlerimize başladık. Var olan kaynakları memleketimize aktarmak için çaba harcayacağız. Söz verdiğimiz vaatlerimizi bir-bir gerçekleştireceğiz. Önümüzde çok güzel bir dönem var, bunu Siirt’imiz için en güzel şekilde değerlendireceğiz.
Ankara başta olmak üzere dünyadaki iyi ilişkilerimizi memleketimizin lehine olacak şekilde değerlendireceğiz. Bunun zamanlamasını da çok iyi planlamamız gerekir. Aksi takdirde sonuç alamayız. Sabrederek ve ısrar ederek bunu hep birlikte başaracağız" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SiirtYasin AktayToki
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.