Bu haber kez okundu.

Siirt Devlet Hastanesi Güvenlik Personeli Maaşlarını Alamadı
banner229
Siirt Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği bünyesindeki Siirt Devlet Hastanesi’nde çalışan ve 50 gündür taşeron firma tarafından maaşları ödenmeyen yaklaşık 52 güvenlik personeli evlerine ekmek götürmekte zorlanıyor.
Konu ile ilgili elde ettiğimiz bilgilere göre, Siirt Devlet Hastanesi’nde çalışan taşeron firması bünyesindeki Güvenlik işçilerin 40 gündür maaşlarını alamadığı iddia edildi.
Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinin taşeron firmanın hakkedişini zamanında hesabına yatırmasına rağmen hala güvenlik personelinin maaşlarının ödenmediği öğrenildi. Edindiğimiz bilgilere göre taşeron firmanın hesaplarına bloke koyulmasından dolayı Siirt Devlet Hastanesi’nde çalışan Güvenlik personelinin bin bir güçlükle alın teri dökerek çalışan taşeron işçilerin mağduriyetini görmemezlikten geliyor.
Evlerine yaklaşık 50 gündür maaş götüremedikleri için çok zor durumda olan güvenlikçiler Kamu Hastaneler Birliği Genel sekreterliğinin konuyla ilgilenerek mağduriyetlerinin giderilmesini bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kibar feyzo 8 yıl önce

böyle tutarsız bir firmaya ihaleyi veren genel sekreterlik olmaz olsun.sözde şirketin siirt temsilcisi partiye güvenerek istediğini yaptırıyor.ilgililere duyurulur

Avatar
arabo_56 8 yıl önce

bu ne vurdum duymazlık,bu ne otorite boşluğu,bu ne umursamazlık,yazık çok yazık yıllardır buna bi çözüm bulunamadı.biraz vicdan olsa bu garibanların sorunu çözülür.idareciler neden bu duruma müdahele etmiyor. empati yapın lütfen.

Avatar
hayati memati 8 yıl önce

taşeron işçilerinin bu mağduriyeti ilk değil sonda olmi̇cak gali̇ba yetki̇leri̇n umrunda bi̇le deği̇l emi̇ni̇m onlarda çalişan bi̇r taşeron i̇şçi̇ olsaydilar ve sadece bu maaşa bağli kalsaydilar ne kadar zor durumda olduklarini anlarlardi ve ayni gün maaşlari yatirirlardi. son olarakta ki̇mseni̇n bi̇r i̇şçi̇ni̇n i̇tabarini zedelemesi̇ni̇ hakki yoktur...

Avatar
kibar feyzo 8 yıl önce

alinan bi̇lgi̇lere göre maaşlar saat 2 de yatirilacakmiş ama yalan yatirilacak gi̇bi̇ deği̇l çünkü

Avatar
zühtü 8 yıl önce

taşeron maaş almış almamış kimin umurunda yetkililer nasılsa kafalarını yastığa koyup rahatça uyuyor el insaf kul hakkı yiyorsunuz hatırlatayım.belki biraz insaf kalmıştır sizde

Avatar
kibar feyzo 8 yıl önce

evet söylediğim gibi yine maaşlarını alamadılar bu ihaleyi neden fesh edemiyorlar. kamu hastaneleri̇ genel sekreteri̇ derhal i̇sti̇fa etmeli̇di̇r. çünkü sabirlari taşiriyor yoksa onu bi̇le kurtaran olamayacak.sözde si̇i̇rt temsi̇lçi̇si̇ maaşlarini alamayan güvenli̇k personeli̇ni̇n 1 yil maaşlarini kendi̇ cebi̇nden ödeyecekti̇, pehhhhh

Avatar
maho 8 yıl önce

yazık çok yazık bu nasıl yönetim nasıl idare neyin nesi belli olmadığı bir şirkete ihaleyi veriyor sekreter derhal bu ihaleyi fesh etmelidir.siirt valisi bu konuya derhal el atmalıdır.

Avatar
mahmut 8 yıl önce

biz güvenlikçilere kulak ve ses olduğunuz için medyasiirt ailesine teşekkürler lütfen bu işin peşini bırakmayınız