Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinden yardım kampanyası
banner229

 Siirt Belediyesi öncülüğünde Suriye'nin Rojava bölgesi için yardım kampanyası başlatıldı.

Sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği kampanyanın tanıtımıBelediye Konferans Salonunda HDP Siirt Milletvekili Hatice Seviptekin, Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, HDP, DBP il ve ilçe eş başkanlarının katılımıyla yapıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan Siirt Belediyesi Başkan Yardımcısı Şakir Demir, amaçlarının kampanyayla Siirt halkını seferberlik ruhuyla yardımlara dahil etmek olduğunu söyledi.

Kampanyanın yaklaşık dört ay sürmesini planladıklarını belirten Demir, "Bu kampanya daha çok buğday, şeker, pirinç, bulgur, yağ, mercimek, fasulye, nohut, çocuk bezi ve maması gibi temel ihtiyaçlar üzerine olacak. Tabi şu anda Rojava'da bir savaş ortamı olduğundan ihtiyaçlar zamanla farklılık gösterebilir. Ama kampanya şu anda bu temel ihtiyaçlar dahilinde yürütülecek" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.