Bu haber kez okundu.

Saraçoğlu Gençlik Merkezi Kapılarını Açtı
banner229

Siirt Belediyesi Sosyal Belediyecilik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Siirt Belediyesi bünyesinde bulunan Orhan Doğan Parkı Kültür merkezinin yanı sıra İnönü Mahallesi Saraçoğlu Gençlik Merkezide çalışmalarına başladı.

Siirt Belediyesi bünyesine geçen ve gerçekleştirilen yenileme çalışması ile İnönü mahallesi ve diğer mahallelinin hizmetine giren Saraçoğlu Gençlik merkezinde kurslar başladı.

Siirt İl Müftülüğü ve Siirt Belediyesinin iş birliği ile Kuran Kursu kayıtları başladı.

Saraçoğlu Gençlik merkezinde açılan kuran kursuna bay ve bayan olmak üzere 60 kişi kayıt yaptırdı.

Saraçoğlu Gençlik merkezinde Kuran Kursunun yanı sıra Bağlama kursu, öğrenciler için LGS, TYT ve AYT kursları, bayanlar için dikiş nakış, el sanatları kursu, tiyatro, okuma yazma, seramik ve bilgisayar kursları açılacak.

Saraçoğlu Gençlik Merkezindeki kurslardan yararlanmak isteyen vatandaşlar İnönü Mahallesinde bulunan Saraçoğlu Gençlik merkezine müracaat etmeleri gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.