Bu haber kez okundu.

Piyasa Değeri 105 Bin TL Olan 34 Adet Gümrük Kaçağı Cep Telefonu Ele Geçirildi
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince durdurulan bir araçta yapılan aramada piyasa değeri 105 bin lira olan toplam 34 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada,Siirt İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Terör ve Organize Suç Örgütlerinin Finans Kaynaklarının Kurutulması ve Cep Telefonu Kaçakçılığının Önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, Siirt ili Kurtalan ilçesinde ikamet eden (E.A.) ve (N.S.) isimli şahısların haksız kazanç elde etmek maksadıyla Batman ilinden temin ettikleri kaçak cep telefonlarını Kurtalan ilçesine getirip işyerlerinde piyasaya sürdükleri bilgisi alınmıştır.

Konu ile ilgili olarak Kurtalan Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilerek, alınan adli Arama ve El Koyma Kararına istinaden 23 Ocak 2020 günü şüpheliler (E.A.) ve (N.S.) isimli şahısların Kurtalan ilçe merkezinde bulunan iş yerlerinde yapılan eş zamanlı aramalar sonucu piyasa değeri yaklaşık 105.000,00 TL. olan (34) Adet Kaçak Cep Telefonu ele geçirilmiştir.

Kurtalan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda ele geçirilen kaçak cep telefonlarına el konularak ve şüpheliler hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında gerekli yasal işlem başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Siirt Valiliği

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.