Bu haber kez okundu.

Pervari’de Şehit Polis Cuma Ali Hakan Adına Yaptırılan Hayratın Açılışı Yapıldı
banner229

Pervari ilçesinde, İlçe Emniyet Amirliği tarafından Şehit Polis memuru Cuma Ali Hakan adına yaptırılan hayrat dualarla açıldı.

18.05.2004 yılında Şehit olan Polis memuru Cuma Ali Hakan adına yapılan hayratın açılışını Pervari İlçe Kaymakamı Musa Aydemir ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan gerçekleştirdi.

Terör operasyonunda şehit düşen Polis memuru Cuma Ali Hakan Hayratı, Pervari İlçe Kaymakamı Musa Aydemir ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ın katılımıyla törenle hizmete açıldı.

Törene katılan protokol tarafından Türk bayrağına sarılı çeşmenin kurdelesi kesilerek çeşmenin açılışı yapıldı.

Açılış sonrası konuşan Pervari Kaymakamı Musa Aydemir " Hepinizin malumu biliyorsunuz şehitlik dinimizde peygamberlikten sonraki en yüce makamdır. Bu anlamda kendisi ebediyette, çok yüce makamlarda, Allah tarafından özel olarak rızıklandırılan şehitler mertebesinde.Tabii dinimizde sadakayı cariye denilen olay söz konusudur.

Onun için çok güzel bir düşünce, güzel bir eser bırakıldığını belirten Kaymakam  Aydemir,  vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm aziz şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, "Bu hayır çeşmesi kıyamete kadar akarak şehidimizin amel defterini kapatmayacaktır. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun." dedi. 

Hayratın açılışı Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla yapıldı.

Hayratın açılışına Pervari İlçe Kaymakamı Musa Aydemir ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ile protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.