Bu haber kez okundu.

Osman Ören, TYP Programı Kapsamında 1500 Kişi Kurayla Alınacak
banner229

AK Parti Siirt Milletvekilimiz Osman Ören, TYP programı kapsamında 1500 kişinin kurayla alınacağını söyledi.

AK Parti Siirt Milletvekilimiz Osman Ören, geçtiğimiz günlerde yapılan işçi alımı sürecinde yaşanan sorunlar, dedikodular, şikayetler bütün zamanlarınız aldığını belirterek, bizim Siirt’in temel ve kalıcı sorunlarına çözüm bulma konusunda enerjimizi ve dikkatimizi bu sorunlara odaklanmamızı olumsuz yönde etkilememesi açısından yeni yapılacak olan TYP başvurularının kurayla belirleneceğini ifade etti.

Osman Ören yaptığı açıklamada; Milletvekilliği yaptığım 2011-2015 yılları arasında Siirt’in gerek ekonomik gerekse sosyal sorunlarına çözüm bulma noktasında gece-gündüz ayrımı yapmadan bütün gücümle çalıştım.

O süreçte Siirt’in temel ve önemli sorunlarını çözme konusunda elimden gelenin fazlasını yaptığıma inanıyorum. Allah’ın lütfuyla 2018 Genel Seçimlerinde yeniden milletvekili seçilerek çok sevdiğim Siirt’e ve Siirt halkına yeniden hizmet etmeyi Allah bana nasip etti.

Önümüzdeki süreçte Siirt’in temel sorunlarına çözüm bulma noktasında bütün gücümle çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.
Bildiğiniz gibi Çalışma,. Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığının kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştırmak üzere geçici süreli Toplum Yararına Programı uygulaması bulunmaktadır. Şu anda merkez ve ilçelerde toplam 1600 kişinin işlemleri bitirilmiş ve bu kişiler işe başlamıştır,

Önümüzdeki günlerde merkez ve ilçeler olmak üzere 1500 kişinin daha toplum yararına programı kapsamında çalıştırılmak üzere İŞKUR aracılığıyla başvuruları alınacaktır.

Bu işçi alımı sürecinde yaşanan sorunlar, dedikodular, şikayetler bütün zamanımızı almakta, bizim Siirt’in temel ve kalıcı sorunlarına çözüm bulma konusunda enerjimizi ve dikkatimizi bu sorunlara odaklanmamızı olumsuz yönde etkilemektedir.
Bu nedenle bütün olumsuzlukların önüne geçmek için önümüzdeki günlerde Çalışma ve İş Kurumu üzerinden alımı gerçekleştirilecek altı ay süreli geçici işçi alımı ile ilgili Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğüyle gerekli görüşmeleri yaparak, yapılacak olan alımın Noter kurasıyla yapılması için ortak görüş birliğine vardık.
Merkez 780 kişi, Kurtalan 200 kişi, Baykan 150 kişi,Şirvan 100 kişi, Tillo 20 kişi,Eruh 100 kişi,Pervari 150 kişi .
Siirt Halkına Saygılarımla..

 

Osman ÖREN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emrah 6 yıl önce

emrah

Avatar
05426709028 6 yıl önce

emrah

Avatar
Yunus siirt 6 yıl önce

Osman hocam noter huzurunda yapılacak kura ile bütün dedikodu ve haksızlıkların önüne geçersiniz .Allah utandırmasın sızı seviyoruz

Avatar
osman 6 yıl önce

yapılanın yanlış,hata olduğu belirtiğine göre o zaman yanlıştan dönülüp iptal edilip bi sonra ki alımda noter huzurunda kurra sistemiyle yapılacak olan gibi hatayı düzeltsin (şahsımın ve çevremin bu alımla ve alınacak alımla alakalı hiçbir bağımız bulunmamakta ) bu yorumumu yayınlarmısınız ? ? ?

Avatar
Nail 6 yıl önce

Daha 1. Ay memleketime huzur geldi bile. Enkazlar yavaş yavaş kaldırılıyor. Yolunuz açık olsun hocam. Ama burnu havadakilerin enkazlar ışık çok Allah kolaylık versin. Bu hızla inşaAllah enkazlariyla beraber onları da şehrin çöplüğüne ararsınız.

Avatar
siirtli çacı 6 yıl önce

sayın vekilim akparti yönetimşerine verilen kimlik fotokopilere ne olacak ooooo hesabı da sormakla mükkellefsini bunu da bilin

Avatar
siirtli çayci 6 yıl önce

sayın vekil sorulacak çoooook şey var ama niye sorulamıyor acaba yani bir tüpçü siirt ti yenetiyorsa ooo siirt kaderi bitmiştır