Bu haber kez okundu.

Mezarlık Duvarları Yenileniyor
banner229

Siirt Belediyesi Park Bahçe ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri mezarlıkların duvar yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler Zevye Mezarlığının duvarlarına şık Midyat taşı ile duvar giydirme çalışması yaparak mezarlık alanını kent estetiğine uygun bir görünüm kazandırıyor.

Ebediyete intikal eden yakınlarını ziyaret eden vatandaşların gönül rahatlığı içerisinde ziyaretlerini gerçekleştirmelerini düşünen insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Siirt Belediyesi, mezarlıklarda başlattığı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bitirilen çalışmaların yanı sıra, ihtiyaç görülen diğer mezarlık alanlarının da duvar yenileme çalışmaları program dahilinde aşamalı bir şekilde yenilenecek.

Siirt Belediyesi ekiplerinin, göze hitap eden mezarlık duvar çalışmalarının tamamlamasıyla birlikte Mezarlıklar farklı ve güzel bir görünüme kavuşacak.

Anahtar Kelimeler:
SiirtDuvarMezarlıkYenileme
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET 6 yıl önce

HELAL OLSUN CEYHUN BAŞKAN...HER KONUYA EL ATIYOR VE YAPIYORSUN...HAAA CEYHUN BAŞKANLA HİÇ TANIŞMADIK AMA TAKDİR EDİYORUM

Avatar
ramazan mansur 6 yıl önce

lütfen şeyh musa mezarlığınada bir el atın mezarlığın içi bakımsız her taraf ot çöplük taşlar vs vs....mezarlıkta artık yer kalmadı girişteki boş arazide alt taraftaki şehitliğe ayrılan yerde vatandaşa tahsis edilmeli ...bilgilerinize ....