Bu haber kez okundu.

KOSGEB DESTEĞİYLE PERVARİ’DE İKİ YENİ İŞLETME AÇILDI
banner229
KOSGEB ve Pervari Kaymakamlığı işbirliği ile açılan eğitimlere katılmaya hak kazanan Pervari ’li girişimciler Maruf ÖZMEN ve Mehmet ACAR, KOSGEB’den aldığı belge ve destek ile Pervari’de kendi işyerlerini kurdu.
İşyeri açılışları Pervari Kaymakamı Murat KAHRAMAN ve KOSGEB Siirt il Müdürü Ömer ERKILIÇ tarafından gerçekleştirildi.
Açılışta Pervari Kaymakamı Murat KAHRAMAN, ilçemizde KOSGEB desteklerinden faydalanarak kurulan işletmelerden ötürü mutlu olduğunu, ilçe ekonomisine katkı sağlayacak her yeni işletmenin hizmete girmesi, ticari yaşamına başlaması, girişimciliğe teşvik edilmesinin bir hayli önemli olduğunu belirtip bu işletmelerin tüm ilçemizdeki girişimci adaylarına örnek olmasını temenni etti.
KOSGEB Siirt Müdürü Ömer ERKILIÇ ise, her zaman girişimcilerin yanlarında olacaklarını ifade ederek, açılışları gerçekleşen iki işletmeden biri yıllardır tutkusu olan fotoğrafçılık sektörünü KOSGEB ’ten aldığı destekle ticarete dönüştürdü, bir diğer girişimcimiz ise ilçenin bütün isteklerini karşılamak için marketini kurup ticaret hayatına ilk adımını attı.
ERKILIÇ Pervari’de destekten faydalanarak işletmesini kuran girişimcilerimizden dolayı mutlu olduğunu belirtti. İşletme sahipleri kaymakam Murat KAHRAMAN ’a bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için ve KOSGEB yetkililerine kendilerine sağladığı maddi manevi desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.