Bu haber kez okundu.

Eruh Kaymakamı Daynç Tübitak Bilim Fuarını Ziyaret Etti
banner229
Eruh Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürlüğünce düzenlenen 4006 Tübitak Bilim Fuarı Sergisi Okul salonunda gerçekleştirildi.
Fuara Eruh İlçe Kaymakamı Murtaza Dayanç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi ve diğer kurum amirlerinin yanı sıra davetliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Bilim Fuarında proje koordinatörü Müdür yardımcısı Mustafa Sebat ” fuar kapsamında sosyoloji, psikoloji, bilgisayar, fizik ve matematik alanında toplam 16 projenin sergilendiğini ifade etti. Bu proje çalışmaları ile öğrencilerimizdeki keşfetme merakını uyandırma düşüncesinde olduklarını söyledi.
TÜBİTAK bilim fuarında rehber öğretmenler ile öğrencilerin hazırlamış oldukları Fizik, Matematik, Sosyoloji, Psikoloji ve Teknoloji dallarında 16 eser sergilendi. Öğrenciler tarafından sunulan projeleri tek tek inceleyen Kaymakam DAYANÇ Projelerle ilgili öğrencilerle sohbet ederek proje fikirlerinin ortaya çıkışı ve projenin geliştirilme süreciyle ilgili bilgi aldı.
Kaymakam DAYANÇ, fuarda yer alan ve ilçemizi Van İlinde yapılan TUBİTAK Projeleri yarışmasında temsil eden “plajda enerji üretimi şemsiyesi” adlı projenin hazırlayıcısı öğrencilerle projeleri hakkında sohbet eden Kaymakam DAYANÇ çalışmalarından dolayı öğrencileri, rehber öğretmenleri ve bu çalışmalarda emeği geçen diğer personeli tebrik etti.


Anahtar Kelimeler:
SiirtZiyaretEruhKaymakam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.