Bu haber kez okundu.

DİCLE ELEKTRİK ÇALIŞANLARI SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇTİ
banner229
Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) ve Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (Dicle EPSAŞ) Siirt İl Müdürlüklerinde çalışan personelin tamamı sağlık taramasından geçirildi.
MİNİ BİR SAĞLIK MERKEZİ OLUŞTURULDU
Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ Siirt İl Müdürlüğünün farklı birimlerinde çalışan toplam 148 personelin sağlık taraması uzman sağlık görevlileri tarafından büyük bir titizlikle gerçekleştirildi. Sağlık taraması için Dicle EDAŞ İl Müdürlüğü bahçesine mobil sağlık aracı getirildi. Binada bu iş için tahsis edilen bir alan da sağlık taraması için yeniden düzenlenerek, adeta bir sağlık merkezine dönüştürüldü.
SAĞLIK TARAMALARI HER YIL YAPILACAK
Sağlık taraması için gelen çalışanlar tek tek efor testi ve işitme testinden geçirildi, EKG’leri ve akciğer röntgenleri çekildi ve kan testi için kan örnekleri alındı. Dicle EDAŞ Siirt İl Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Serhat Mirkan, konuyla ilgili bilgi verirken, ‘’6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince 148 çalışanımız sağlık taramasından geçirdi.
Gerek Dicle EDAŞ, gerekse Dicle EPSAŞ olarak işçi sağlığı konusuna son derece büyük önem veriyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirilen personele dönük sağlık taraması, önümüzdeki yıllarda da düzenli olarak devam edecek. ‘’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.