Bu haber kez okundu.

DİCLE EDAŞ EKİPLERİ KARA ALDIRMIYOR
banner229
Kar yağışı tüm yurdu etkisi altına alırken, günlerdir kar yağışının durmadığı Siirt’te Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) ekipleri, olumsuz hava koşullarına aldırış etmeksizin il, ilçe ve köylerde gece gündüz 7/24 esasına göre yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar.
TÜM EKİPLER ÇAĞRILDI
Dicle EDAŞ Siirt İl Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, olumsuz hava koşulları nedeniyle yaşanan arızaların tümüne zamanında müdahale ederek, müşterilerinin karanlıkta kalmaması için azami gayret gösterdiler.
İl Müdürü Naci Obut, elektrik arızalarına en kısa sürede müdahale edilebilmesi için vardiya sistemi ile çalışan tüm personellerini görev başına çağırdıklarını söyledi. Kar yağışı ve fırtınanın yol açtığı arızaları gidermek, kopan iletkenleri yenilemek için ekiplerinin il merkezi, ilçe ve köylerde gece gündüz 7/24 esasına göre çalıştığının altını çizen Dicle EDAŞ Siirt İl Müdürü Obut, bazı yerlere ekiplerinin yaya olarak ulaşmak suretiyle yaşanan arızaları giderdiğini bildirdi.
HALKTAN OLUMLU TEPKİ VAR
Merkez Şebeke Arıza Amiri Erdal Erden ise, -15 dereceyi bulan soğuk ve kar yağışına rağmen çalıştıklarına dikkat çekerek, ‘’Tek hedefimiz,müşterilerimize sürekli biçimde elektrik enerjisini sağlayabilmektir. Bunun için ekiplerimiz tüm zorlukları göğüsleyerek arızalara müdahale ediyorlar.
Sevindirici olan ise, halkımızın çalışmalarımızı takdirle karşılayıp kesinti esnasında sabır göstermeleri ve çalışmalarımız sırasında bazı yerlerde küreklerle ekiplere çalışma alanı açmalarıdır. Çalışmalarımızın halktan olumlu tepki alması, bize yorgunluğumuzu unutturuyor.’’ dedi.
Kırsal Şebeke Arıza Amiri Şerafettin Bingöl’de, kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza en kısa sürede elektrik verebilme gayretinde olduklarını söyledi. “Olumsuz hava koşullarına rağmen daha önce yaptığımız bakımların karşılığını aldık. Kopan iletken arızaları başta olmak üzere olumsuz hava koşullarından yaşanan arızaları, zorlu doğa şartlarına ilaveten kar engeli ve dondurucu soğuklar ile karşılaşmamıza rağmen ana hatlar başta olmak üzere köylerimize elektrik veriyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.