Bu haber kez okundu.

Davutoğlu'ndan Gökçek-Arınç Kavgasına İlk Yorum !
banner229

 Başbakan Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Arınç ile dün bir araya geldiğini belirterek, "Bugün de Sayın Melih Gökçek ile görüşeceğim. Gerekli uyarılarda bulundum, bulunacağım" dedi.


Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

- Bizde çok kuvvetli bir parti disiplini vardır. Dün yapılan her iki açıklamada partimiz disiplini açısından yanlıştır. Dün sayın Arınç'la bir araya geldim ve yanlış olduğunu ifade ettim. Herhangi bir şekilde bu kritik dönemde, seçimlere giderken partimizi ve partimizin kitle nezdindeki itibarını sarsıcı, polemiğe giren kim olursa olsun parti disiplin kurullarını işleteceğiz ve gerekli disiplin işlemlerini yapacağız. Kimsenin bu konuda ayrıcalığı yoktur. Çok açık bir şekilde ifade ediyorum. Parti disiplin kurulu tarafından gerekli işlemlere tabi tutulacaklar. Bugün de Sayın Gökçek'le bir araya geleceğim.

ERDOĞAN'LA GÖRÜŞ AYRILIĞIMIZ YOKTUR

- Çözüm Süreci konusunda kararlı bir şekilde yola devam edeceklerini belirterek, ''Sayın Cumhurbaşkanımızla dün de bu konuları en geniş kapsamıyla ele aldım, tekrar alırız. Gereken adımları, gereken zamanda yine istişareler içinde atarız. Bu konuda kimsenin Türkiye'de Hükümet ve Cumhurbaşkanlığı makamı arasında bir görüş ayrılığı varmış senaryosu üzerinden bir kaos beklentisi içinde olmaması iktiza eder. Şimdiye kadar nasıl birlikte birçok benzer, zor süreçlerden geçmiş ve aşmışsak bundan sonra da aşarız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.