Bu haber kez okundu.

Code Auto Ekspertizin Açılışı Yapıldı
banner229

İlimizde yeni kurulan Code Auto Ekspertiz'in açılışı yapıldı.

Kooperatif Mahallesi Nihat Aykut Caddesi Autowash yıkama yeni Parmar yanında kurulan Özkurtar Auto Ekspertiz'in açılış kurdelesi AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu tarafından kesildi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu yeni işyerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılıştan sonra misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı.

Code Auto Ekspertiz sahibi Murat Özkurtar, açılışlarında kendilerini yalnız bırakmayan AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlara teşekkür etti.

Özkurtar Auto Ekspertiz İle 2. elde risk almaya son veriyor. Araçlarınızın, motor gücü ölçümü, tork ölçümü, tekerlek gücü ölçümü, yol similasyonu, takometre ölçümü, fren ve el freni test sistemi, süspansiyon test sistemi, yanal yayma test sistemi, boya analiz test sistemi, elektronik donanım kontrolleri, otomatik şanzıman, manuel şanzıman kontrolü, 0-100 KM arası hızlanma ölçümü için güvenilir ekspertiz noktası olan Özkurtar Auto Ekspertize uğrayın.

Siirtli girişimci Murat Özkurtar, “Araç sahipleri kendi bilgileri ve tecrübelerine ayrıca satıcının beyanına dayanarak almış oldukları araçlarında sonradan ortaya çıkan masraflar ile mağdur olmaktadırlar. Özellikle boya ve kaporta da tespit edilen hasarlar araç değerinde büyük kayba yol açmaktadır.

Bu mağduriyetin yaşanmaması için Özkurtar Auto Ekspertiz Merkezini tamamen bağımsız ve tarafsız, uzman kişilerden oluşmuş, uluslararası kalite standartlarında 2. el araç piyasasına hizmet vermek için kurduk” dedi.

İlimizdeki araç sahiplerini ekspertiz hizmeti için başka illere gitmekten kurtardıklarını belirten girişimci Özkurtar, “Bu hem maddi hem de zaman olarak büyük bir külfetti. İlimizdeki vatandaşları bu külfetten kurtarmak için güvenilir bir ekspertiz noktası kurduk.. Alım satımı yapılacak olan araçların muayene raporlarını anında iletiyoruz” dedi.

Özkurtar Otomotiv Auto Ekspertiz Adres: Kooperatif Mahallesi Nihat Aykut Caddesi Autowash yıkama yeni Parmar yanında.

Tüm araçlar yanı sıra 4 X 4 araçların ekspertizleri yapılır.

Özkurtar Auto Ekspertiz deneyimli ekibiyle hizmetinizdedir.

Murat Özkurtar / 0543 782 47 47

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 5 yıl önce

siirt elden gidiyor ooo açılışlar bir tüçiyemi kaldı yarabbim ne olaca bu siirt tin hali şimdiye kadar kimlik fotokopilerin sorumlusuydu görev yeri değişti şimdiise açılışlar ona kaldı 2 ci bir kayyum daha hazır acil tarafından