Bu haber kez okundu.

“Bugün Git Yarın Gel” Tiyatro Oyunu Büyük İlgi Gördü
banner229

Siirt Belediyesi’nin organizasyonuyla, Kültür Merkezi’nde “Bugün Git Yarın Gel" adlı tiyatro oyunu sanatseverlerle buluşturuldu.

Siirt Belediyesi Siirtli sanatseverleri tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor. Siirt Belediyesi Tiyatro kursu oyuncuları tarafından “Bugün Git Yarın Gel” adlı tiyatro oyunu sahne aldı.

Namuslu ve dürüst bir memur olan Şerif Yılmaz’ın mesaisini bir dinlenme tesisinde geçiren bölge müdürüne eksik bir imzayı attırmak için tesise gidişini, fakat bir türlü içeriye alınmaması ve tesisteki diğer konukların da olaya karışmasıyla oluşan komik olayları anlatan tiyatro oyunu seyirciden büyük ilgi gördü. 

Yönetmenliğini Hüseyin Eren Özcan’ın yaptığı oyunda, Özge Gizem Kılıç, Abdurrahim Aslan, Ömer Yılmaz, Gizem Utlu, Tuğba Yeşil, Soner Yılmaz, Muhdi Tarhan, Ayşe Dursun, Zehra Kanık, Şerife Taşkın, Hasan Özbilici ve Meryem Altaylı rol aldı.

Tiyatroyu, Vali Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve çok sayıda vatandaş izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.