Bu haber kez okundu.

BU OKUL ÖRNEK OKUL
banner229
Günümüzde Siirt’in varoşlarında yer almasına karşın en eski okullarımızdan biri olan Cumhuriyet İlkokulu yeni eğitim ve öğretim yılına hazır. Okulun yönetici ve personeli el birliğiyle okul binalarının iç ve dış boyasını yaptılar.
Kapı ve pencere alıştırmaları ile elektrik ve su tesisatı da yönetici ve personel tarafından gözden geçirilerek, aksayan yönler giderildi. Okul Müdürü İlhan Öneryıldız, okuldaki bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığını belirterek, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılına hazır olduklarını ifade etti.
Okulun bakım ve onarımı için ağırlıklı olarak Milli Eğitim Müdürlüğünden malzeme desteği aldıklarını belirten Öneryıldız, “Bilindiği üzere okulumuz Siirt’in en eski okullarından biridir. Her eğitim ve öğretim yılı sonunda diğer bütün okullarda olduğu gibi, okulumuzun da bakım ve ufak onarımlarının yapılması gerekiyor. Bizde bu yıl yönetici ve personelimizle birlikte Milli Eğitim Müdürlüğümüzden sağladığımız malzemelerle okulumuzun iç ve dış boyalarını bizzat kendimiz yaptık. Elektrik ve su şebekelerini gözden geçirerek, aksayan yönlerini onardık. Hep birlikte büyük bir zevkle bu çalışmaları gerçekleştirdik ve artık öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.
Öneryıldız, kendilerine malzeme desteği veren Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiren yönetici ve personele de teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtÖrnekÖğretmenler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.