Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç, Yol Kontrol ve Asayiş Uygulamalarını Denetledi
banner229

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili  Mehmet TUNÇ, İlçe Emniyet Amirliğince Veyselkarani Beldemiz girişinde yol kontrol uygulaması ve asayiş denetimleri yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.
İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Amiriyle sık sık bir araya gelerek güvenlik toplantıları gerçekleştiren Baykan Kaymakamı Mehmet TUNÇ, Diyarbakır-Bitlis karayolu üzerinde kolluk birimleri tarafından oluşturulan asayiş kontrol noktasında “Yol Kontrol ve Arama Noktası” nda örneklem seçimlerle kişi sorgulamalarını ve trafik kontrollerini yerinde denetledi.

Yapılan denetimlerde durdurulan araçlarda bulunan kişilerin kimlik sorgulamaları yapılırken, araçları da trafik yönünden incelendi.
Görevli asayiş personelinin çalışmalarına bir süre nezaret eden Kaymakam Tunç, kontrol esnasında durdurulan vatandaşlarla da sohbet ederek, uygulamalar konusunda görüşlerini sordu. Vatandaşlar  yapılan uygulamalardan memnuniyetlerini ifade ederek görevlilere teşekkür ettiklerini belirttiler.

Yol kontrol ve arama faaliyetlerinde bulunarak halkımızın huzuru ve güvenliği için 24 saat boyunca görevinin başında bulunan güvenlik güçlerimize bu fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Tunç; aynı zamanda, bu faaliyetlerde güvenlik güçlerine destek olan halkımıza da çok teşekkür etti.

Tunç, Uygulamaların süreklilik arz eden bir şekilde eksiksiz devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.