Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, Kurum Ziyaretlerinde Bulundu
banner229
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, İlçe Müftülüğüne ziyarette bulundu. Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, ilçeyi yakından tanımak ve ilçe halkıyla tanışmak için gezi ve incelemelerini İlçe Müftülüğünü ziyaret ederek devam ettiriyor.
İlçedeki Kamu Kurum ve Sivil Toplum kuruluşlarını da tek tek ziyaret etmeyi planlayan Kaymakam Kocabey, ilçe müftülüğüne yapmış olduğu ziyarette Müftü Hamit Albayrak'ın izinde olması münasebetiyle İlçe Müftülüğüne vekalet eden Cüneyt Acar ile görüşerek ilçedeki yürütülen faaliyetler hakkında brifing aldı.
Veysel Karani Polis Karakolu ve Jandarma Komutanlığını Ziyaret Etti
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, Veysel Karani Polis Karakolu ve Jandarma Komutanlığını Ziyaret etti.
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, gezi ve incelemelerini ilçenin çeşitli yerlerine ziyaretler gerçekleştirerek sürdürüyor. Veysel Karani Beldesi Polis Karakolu ve Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Kaymakam Kdcabey, buradaki yetkililerden beldenin asayişi ile ilgili brifing aldı.
Gençlik Merkezini Ziyaret Etti
Baykan İlçemizde gençlere yönelik çeşitli projelerin gerçekleştirildiği Gençlik Merkezini ziyaret eden Kaymakam Kocabey, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Güven'den Gençlik Merkezi ve yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.
Gençlik Merkezi ile ilgili bilgi veren Şube Müdürü Güven, "burada uygulanan projeler ile gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve farkındalığı arttırmayı hedefleyen çalışmalar yapıldığını" ifade etti.
İlçedeki Savcı ve Hakimleri Ziyaret Etti
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, ilçede görev yapan Savcı ve Hakimleri ziyaret etti.
2015 yılı adli ve idari yargı kararnamesiyle 12 Haziran 2015 tarihinde Baykan ilçemize atanan Savcı Hüsnü Aybeg ve Hakim Suat Koçak' ı ziyaret eden Kaymakam Kocabey, savcılık makamında kısa bir sohbette bulundu.
Kaymakam Kocabey, Caddedeki Vatandaşlar ile Tanışarak Ayak Üstü Sohbet Etti
Baykan Kaymakam Mehmet Kocabey Caddedeki vatandaşlar ile tanışarak ayaküstü sohbet etti.
Baykan İlçemizde göreve başladığı günden bu yana kurum ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, ziyaretlerini sürdürdü.
Kurumlara yaptığı ziyaretlerin yanı sıra her fırsatta ilçedeki vatandaşlarımızla da bir araya gelerek hem tanışıyor hem de vatandaşların sorunlarını dinleyerek, yanındakilere not aldırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.