Bu haber kez okundu.

Baykan İlçemizde Seçim Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
banner229
1 Kasımda ülkemiz genelinde yapılacak 26. dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde, Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey’in başkanlığında ilçe seçim güvenliği koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.
Baykan İlçe Halk Kütüphanesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda katılımcıların ortak temennisi: “26. dönem Milletvekili seçimlerinin, huzur ve güven ortamı içinde gerçekleştirilmesi” yönünde oldu.
Seçim sürecinde her türlü güvenlik tedbirinin alınacağını kaydeden Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey:’Vatandaşlarımızın, seçme ve seçilme haklarını, huzur ve güven içinde, hiç bir baskı ve yönlendirmeye maruz bırakılmadan, kendi özgür iradeleri ile hoşgörü içerisinde, oy kullanmalarını temin etmek amacıyla her türlü güvenlik tedbirinin alınacağını’ belirtti. Toplantıda; Seçimlerle ilgili mevzuat ve genel esaslar, seçim öncesi sırası ve sonrasında alınacak güvenlik tedbirleri, 298 sayılı yasaya göre bu konuların iş ve işlemlerinin takip ve denetlemekle görevli kurumlar, sandık alanı-çevresi ve bu alanlarda bulunabilecekler, sandık alanı ve seçim günü yasakları hakkında sunum ve değerlendirmeler yapıldı.
Toplantıya; İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hasan Muhsin Muslu, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Binb. Hayrettin Fidan, İlçe Emniyet Amiri Enver Kabataş, İlçe Seçim Müdürü Hikmet Doğan, Belediye Başkanları ve Siyasi Parti temsilcileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.