Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan, Hastanede Yatan Çocukları Ziyaret Etti
banner229
Belediye Başkanı Tayyar ÖZCAN .23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Pervari Devlet hastanesine ziyarette bulundu .
Pervari Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Uysal ,Uzm Dr..Binod Kumar Şah ,Devlet Hastanesi Müdürü Kenan Özcan ve Hastane çalışanları tarafından karşılandı Öncelikli olarak Hastanede yatan çocukların Bayram sevincini yaşamaları için Hastane koridorları ve Çocuk odaları süslendi.
Başkan ÖZCAN, ayrıca Çocuklara günün anlam ve manası için yaş pasta sürprizi yaptı. Bu manzarayı gören Çocuklar çok sevindi Aileleri ise bu hazırlıklardan dolayı çok duygulandılar. Başkan ÖZCAN; Hastanede yatan bütün çocukları ziyaret edip hal hatır sordu ve bu anlamlı günde çocukları yalnız bırakmayarak kendilerine çeşitli hediyeler verdi.
Pervari Belediye Başkanı Tayyar ÖZCAN; Çocuklarımızın sevgiye ilgiye ve önemsenmeye ihtiyacı var. Çocuklarımız yarınlarımızdır. Onları sahiplenmemiz lazım dedi.
Hastane Başhekimi Dr..UYSAL,Uzm. Dr. KUMAR ŞAH, Hastane Müdürü Kenan ÖZCAN,  böylesi bir günde hem hastaları hem de bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Tayyar Özcan'a teşekkür ettiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.