Bu haber kez okundu.

Bakan Kılıç, Vali Tutulmaz'ı Ziyaret Etti
banner229

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Artık sadece halka hizmet etmek, şehrin çehresini daha da güzelleştirmek için burada bulunan değerli belediye başkan vekilimizle beraber inşallah çok daha güzel hizmetlere imza atılacak." dedi.

Kurtalan'dan Siirt'e geçen Kılıç, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret etti.

Vali Mustafa Tutulmaz’dan brifing alan Bakan Kılıç, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Siirt'te ve ilçelerinde büyük yatırımlar yapılmaktadır. Bakanlık olarak geçen yıl 13 halı saha yaptık, inşaatı devam eden yüzme havuzumuz var. İnşallah o da hızlı bir şekilde tamamlanacak. Gençlik Merkezimizin faaliyetleri gerçekten en üst seviyede, Özelikle lisanslı ve aktif sporcu sayınının artması yönündeki çalışmaları hızlandırmamız gerekiyor." dedi.

Burada gazetecilere açıklama yapan Bakan Kılıç, bakanlığının yürüttüğü çalışmaları yerinde görmek amacıyla kente geldiğini söyledi.

Ziyaretleri sırasında vatandaşın Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi için güçlü destek sunacağını gördüklerini ifade eden Kılıç, vatandaşın desteğini açık şekilde ortaya koyduğunu vurguladı.

Bakan Kılıç, bölgede terör örgütüyle ortak hareket edenlerin, sırtını teröre dayayanların ve aynı zamanda terör sözcülüğünü yapanların artık bu tür faaliyetler yapamadığına dikkat çekerek, "Çünkü vatandaşımızın onları kabul etmiyor, söz ve eylemlerini reddediyor oluşunun çok büyük bir etkisi var." ifadelerini kullandı.

- 13 halı saha yapıldı

Siirt'te ve ilçelerinde büyük yatırımlar yapıldığını kaydeden Kılıç, "Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak geçen yıl 13 halı saha yaptık, inşaatı devam eden yüzme havuzumuz var. İnşallah o da hızlı bir şekilde tamamlanacak. Gençlik Merkezimizin faaliyetleri gerçekten en üst seviyededir." dedi.

2016 yılında proje çağrı döneminde hazırlanan projelerin gelecek hafta sonuçlanmasını beklediklerini kaydeden Kılıç, şöyle devam etti:"Özelikle Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki STK'ların gençlik projeleri ile ilgili olarak hazırlanmış olan talepler var. İnşallah onları önümüzdeki hafta içerisinde açıklamayı hedefliyoruz. Özelikle lisanslı ve aktif sporcu sayınının Siirt'te artması yönündeki çalışmaları hızlandırmamız gerekiyor. Genç bir nüfusa sahip Siirt'te imkanlar var ve bu anlamda imkan eksikliğinden bahsetmek mümkün değil."

- Görevlendirme yapılan belediye

Bakan Kılıç, Genlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün İçişleri Bakanlığı'nca kanun hükmünde kararnameyle görevlendirme yaptığı Siirt Belediyesi ile önemli çalışmalar yürüteceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:"Burada ihanet anlamında bir takım çalışmalar içerisinde olan belediye başkanlarının gitmiş olması ve artık sadece halka hizmet etmek, şehrin çehresini daha da güzelleştirmek için burada bulunan değerli belediye başkan vekilimizle beraber inşallah çok daha güzel hizmetlere imza atılacak."

Buradan yanında Vali Tutulmaz ve kalabalık partili grubuyla birlikte Siirt Valiliği tarafından düzenlenen Kitap Fuarı'na geçen Bakan Akif Çağatay Kılıç, stantları gezdi, çocuklara ve gençlere çeşitli hediyeler dağıttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.