Bu haber kez okundu.

Asema Hospital’da Hemşireler Günü Kutlaması
banner229
ASEMA HOSPİTAL’da, '12 Mayıs Hemşireler Günü' nedeniyle bir kutlama programı düzenlendi.
Hastanede düzenlenen kutlamaya, ASEMA HOSPİTAL Başhekimi Başhekimi Uz. Dr. Ersin Satıcı, Hastane yönetimi, hemşir ve hemşireler katıldı.
Burada kısa bir konuşma yapan Sağlık Hizmetleri Müdürü Deniz Tinti, tüm hemşirelerin gününü kutladı. Başarılı çalışmalarından dolayı tüm hemşir ve hemşirelere teşekkür eden Tinti, "Hastane yönetimi olarak sizinle beraber çalışmaktan mutlu ve gururluyuz" dedi.
Personel Müdürü Necmettin Fırat ise, hastane bünyesinde çalışan tüm hemşir ve hemşirelerin büyük bir özverili ile çalıştığını belirterek, bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.
Hemşireler ise, çok kutsal bir mesleğe sahip olduklarını belirterek, böyle anlamlı bir günde kendilerini hatırlayan hastane yönetimine teşekkür ettiler.
Pasta ikramının yapıldığı kutlamada, tüm hemşir ve hemşirelere karanfil dağıtıldı.


Anahtar Kelimeler:
SiirtASEMA HOSPİTAL
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.