Bu haber kez okundu.

Akıntıya Kapılan Kadını Arama Çalışmaları Devam Ediyor
banner229
Siirt'in Pervari ilçesinde derede akıntıya kapılarak kaybolan kadının bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.
 Yukarıbalcılar köyü Çemikare Yaylası'ndaki dereden 10 Haziran günü el ele tutuşarak geçmeye çalışırken akıntıya kapılan Emine Gürbüz'ün (79) bulunması için Jandarmanın desteğiyle AFAD ekiplerince 6 gündür arama çalışmaları devam ediyor.
  Gazetecilere açıklamalarda bulunan AFAD Siirt Şube Müdürü Cahit Akkoyun, 1 kişinin yaralı ve 2 kişinin ölü bulunduğu olayda kaybolan kadının bulunması için arama çalışmaları kesintisinin sürdüğünü ifade etti. Yaylada derenin sap bölgelerden geçtiği için AFAD ekiplerin girmeye zorlandığı bazı bölgelerde arama yapabilmek için Çatak Belediyesi'nden iş makinesi istediklerini belirten Akkoyun, şöyle konuştu: "Şuanda bölgede iki ayrı ekip olarak çalışıyoruz.
 Van ekibi ve Siirt AFAD ekibin yürüttüğü arama çalışmaları şuanda olayın yaşandığı bölgeye odaklandı. O bölgede derenin çok sap geçitlerden geçtiği için arama çalışmaların sıkıntı olduğu için suyun akış yönü değiştirmek için Çatak belediyesinden iş makineleri istendi. İş makineleri suyun yönünü değiştirdikten sonra giremediğimiz bölgedeler arama çalışmalarımızı başlatacağız" dedi.
  Peynir yapımında kullanmak üzere ot toplamaya gittikleri yaylada dereyi el ele tutuşarak geçmeye çalışan Hadiye Eryılmaz, Emine Gürbüz ile Müri (67) ve Azime Toraman (50) akıntıya kapılmıştı. Boğulan Müri Toraman'ın cesedi sudan çıkarılırken, sudan çıkmayı başaran Azime Toraman Pervari Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Akıntıya kapılarak kaybolan Hadiye Eryılmaz ile Emine Gürbüz için arama çalışması başlatılmıştı.
Olaydan iki gün sonra Hediye Eryılmaz'ın cesedine ulaşılırken Emine Gürbüz'ün (79) cesedine ulaşılması için çalışmalar devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.