Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu, Referandum Ziyaretlerine Devam Ediyor
banner229

AK Parti Siirt İl Teşkilatı, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti İl Başkanı  Fuat Özgür Çalapkulu, “durmadan çalışıp hedefimize ulaşacağız” dedi.

16 Nisan Pazar günü yapılacak olan anayasa değişikliği referandumu için AK Parti Siirt teşkilatı çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti İl Başkanı  Fuat Özgür Çalapkulu ve AK Parti Genlik Kolları Başkanı Murat Özekinci esnaf ziyaretlerine Siirt merkezde devam etti.

16 Nisan gününe kadar tüm enerjileriyle sahada olacaklarının altını çizen AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, yeni bir sefere çıktıklarını dile getirerek, "Zaferler; fedakarlık, emek ve çalışmakla mümkündür. Onun için bizler, anayasa değişikliğini tek tek anlatacağız. Bunun gerekliliğini izah edeceğiz.

Siirt'te kapı kapı, ev ev dolaşıp anayasayı ve davamızı anlatacağız. Partimizin bu zamana kadar verdiği hizmetleri aktaracağız. Halkımız bu zamana kadar bizi hiç mahçup etmedi.

İnşallah 16 Nisan'da yeni bir zaferi burada mutlulukla karşılayacağız. Buna inancımız tamdır" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SİİRTLİ esnaf. 7 yıl önce

Sayın.başkanım.ordunun.karavanasıyla.beslenen. soyguncunun.yanında.ne.işin.var.işte.AKP. nın.enbuyuk.kaybına. herkes.bunu.iyi.biliyorum. o.adam.karavana. daha.çok.kaybımız.olacak.

Avatar
bir akp li olarak işsizim 7 yıl önce

sayın başkanım tamam siirt kalkı neyin ne yapacağını iyi biliyor her zaman ve her yerde evetiiiiiiiii diyoruz ama bir zahmet semım kiminle gezip siyaset yaptığını biliyormusun önce senınle gezen arkadaş senınle siyaset yapmayı değil her şeyden önce bir kendini ve dükanını toparlamaya çalışsın onu bilen biliyor akp yi biz onunla değil sayın tayıp babayla gurur duyuyoruz Allah akp teşkilatına yar ve yardımcısı olsun ooooo bir dünya liderimiz