Bu haber kez okundu.

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE DENETİM VE İNCELEMELERDE BULUNDU
banner229
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, denetim ve incelemelerde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, eğitim ve öğretimde yaşanan sorunları değerlendirdi.
2015-2016 eğitim öğretim sezonunda karşılaşılan sorunlar ve il genelinde yapılan çalışmalar hakkında Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay’dan bilgi alan Vali Tutulmaz, müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Siirt’te eğitim-öğretim kalitesinin arttırılması ve sorunların çözümü için hep birlikte çalışılması gerektiğine vurgu yaptı.
Siirt’in eğitimde bulunduğu noktadan daha ileriye taşınması gerektiğini kaydeden Vali Tutulmaz:’Eğitimdeki sorunlarımızın çözümü, eğitim camiamızın fedakâr temsilcileriyle hep birlikte yapılacak çalışmalarla bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum.
  Hedefimiz, çocuklarımızın milli ve ahlaki değerlere bağlı, ülkemize, Milletimize faydalı bireyler olarak en iyi şekilde yetiştirilmesidir. Ancak, bizde eğitimcilerimize ve öğrencilerimize eğitim ve öğretimdeki alt yapı eksikliklerini ve fiziki imkânsızlıkları gidererek, iyi bir fiziki ortam hazırlama konusunda büyük bir gayret ve çalışma içindeyiz.’ dedi.
Toplantıda ayrıca, Milli eğitim yatırımlarının denetlenmesi, Okul önlerinde emniyet tedbirlerinin alınması, yetiştirici kurslarının planlamalarını amaçlarına uygun şekilde yapılması ve takip edilmesi, öğrenci servislerinde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamak adına önleyici denetimlerin yapılması, özel öğretim kurumları ile ilgili denetleme mekanizmasının işletilmesi konuları da değerlendirilerek, uyulması gereken konuların üzerinde hassasiyetle durulması gerektiğinin altı çizildi.
Toplantıda, Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Güldoğan’da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.