Bu haber kez okundu.

Şirvan Demirkapılı Öğrencilere Lada Garage’dan Yardım Eli
banner229

Lada Garage Grubu sosyal sorumluluk kapsamında Şirvan Demirkapı İlkokulundaki öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Lada Garage grubunun her yıl okullara yapmış olduğu kırtasiye desteklerinin bu yıl ki durağı Şirvan Demirkapı Köyü’nde bulunan ilkokulumuz oldu.

Köye yeni atanan Öğretmen Tuğçe Göçer okulun eksiklerini görüp Lada Garage Grubu’nun üyeleri ile irtibata geçip isteklerini dile getirdi.

Bunun üzerine Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımları Trabzon’dan Tanıl Baki Çimşit, Bursa’dan Mesut Durak, Konya’dan Dursun Kabalci, Batman’dan Abdülkadir Genceli okula ulaştırdı ve bu yardıma vesile oldukları için mutlu olduklarını dile getirdiler.

Talep edilen malzemelerin hiç tereddütsüz şekilde hazırlanıp okula ulaştırıldığının altını çizen Sınıf Öğretmeni Tuğçe Göçer ise kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklara kavuşan çocukların sevinçleri gözlerinden okunduğunu söyledi.

Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer ise öğrenciler için yardım elini uzatan herkese teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tanıl Baki Çimşit 6 yıl önce

medyasiirt habere grubumuzun bu guzel yardım elıne ses oldugu ıcın sonsuz tesekkurlerımızı sunuyorum. lada garage ailesinden siirte selamlar