Bu haber kez okundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Kurtalan İlçesini Ziyaret Etti
banner229

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Şube müdürleriyle birlikte Kurtalan ilçesinde okul müdürleriyle bir araya geldi.Toplantıya Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat'ta katıldı.

Kurtalan ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Kurtalan İlçe Okul Müdürleri ile bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, İlimizin eğitim problemlerini değinerek, 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde öğrencilerin çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık için sarf edebilen, kültürlü, nitelikli ve ahlaklı yetiştirmek gerekliliğini ifade etti.

Edip, iyi örneklerin geliştirilmesi ve İlimizin YKS ve LGS başarısının üst seviyeye çıkarılması için yapılabilecekler hakkında bilgi paylaşımı yaptı.

Genel değerlendirme toplantısından sonra Kurtalan Ekspresi Anadolu Lisesini ziyaret eden Edip, sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet etti ve öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.