Bu haber kez okundu.

Euro 2020’de Türkiye Milli Takımı’ndan Beklentiler
banner229

Ertelenen UEFA Avrupa Şampiyonası 2021 yılının yaz mevsiminde organize edilecek. 1xBet, Türkiye Milli Takımı’nın turnuvadaki olası durumunu değerlendirdi.

Türkiye Milli Takımı, Euro 2020 açılış maçında boy gösterecek. 11 Haziran tarihinde başlayacak olan turnuvanın açılış maçı İtalya ile 2020 Dünya Kupası 3.’sü Türkiye arasında oynanacak. Gök Mavililer’den sonra Türkiye Grup A maçlarında ayrıca İsviçre ve Galler ile mücadele edecek.

Grup eşleşmeleri hem zor hem de makul ölçüde adil gözüküyor; zira Ay Yıldızlılar için zor bir başlangıç olabilir. Ancak gruptan ilk 2 takımın üst tura yükseleceği ve en iyi üçüncü olan 4 takımın play-off’lara kalacağı düşünülürse olumlu beklentiler içerisine girilebilir.

Hiç şüphe yok ki grubun en büyük favori takımı İtalya. Bahis bürosu 1xBet, İtalyanların son 16 takım arasında yer almasına 1,04 oran veriyor. Ancak diğer 3 takım için verilen oranlar birbirine çok yakın: İsviçre 1,55 – Türkiye 1,67 – Galler 1,72. Maçlar her sonuca açık, ancak Türkiye ve İsviçre arasında oynanacak maç grubun son durumunu belirleyici maç olabilir.

Türkiye Milli Takımı’nın kadrosu belirsizliğini koruyor. Bir tarafta UEFA Uluslar Ligi’nde oynamış ve başarılı olamamış ve C ligine düşmüş bir takım; diğer tarafta kendi tarihinde en iyi Avrupa Şampiyonası eleme maçlarını oynamış ve Fransa Milli Takımı’nı yenebilmiş bir takım.

Şenol Güneş’in öğrencilerinin mukavemeti, güvenilir savunma hattına ve kontratak oyuna dayanıyor. Türkiye oynadığı 10 eleme maçında kalesinde sadece 3 gol gördü – diğer bütün takımlardan çok daha iyi bir sonuç elde ettiler! Burada Çağlar Söyüncü ve Merih Demiral’ın hakkını mutlaka teslim etmek lazım.

Çağlar, Leicester City savunma hattının bel kemiği, ayrıca son sezon İngiltere Premier Lig’de en iyi savunma oyuncuları arasında gösterildi. Merih de aynı şekilde Juventus savunma hattında önemli işler başardı. Ayrıca Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu ve Everton forması giyen Cenk Tosun da takımın hücum hattında önemli katkılar sağladı.

Özetlemek gerekirse Türkiye’nin; Galler ve İsviçre’den asla kötü bir takım olduğu asla söylenemez. Hatta Türkiye’nin bu rakiplerinden üstün olduğu da söylenebilir. Şenol Güneş’in öğrencileri play-off’lara kalabilmek için mutlaka savaşacaktır ve başarılarını geliştirmek isteyeceklerdir. Neden olmasın, mesela 2008 yılında olduğu gibi yine yarı finallere kalma başarısı gösterebilirler. Bu arada 1xBet Türkiye’nin yarı finale yükselme bahsine 20,00 oran sunuyor!

Türkiye Milli Takımı’nın Euro 2020 performansını takip edin ve 1xBet ile para kazanın!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.