Bu haber kez okundu.

Dermatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Şule Öztop Öncel, Özel Siirt İbni Sina Hastanesinde
banner229

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi sağlık hekimi kadrosunu her geçen gün artırıyor. Bu bağlamda Özel Siirt İbni Sina Hastanesi güçlü ve iddialı kadrosuna yeni bir isim daha eklendi.

Sağlığınız için her zaman daha iyisini sunma amacıyla yoluna devam eden Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Cildiye (Dermatoloji) Uzmanı Uzm. Dr. Şule Öztop Öncel, hasta kabulüne başladı.

Siirt’in gerekse bölgenin en önemli sağlık merkezi haline gelen Özel Siirt İbni Sina Hastanesi, hekim kadrosuna yeni isimleri ekleyerek, gücüne güç katmaya devam ediyor.

Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı Dr. Şule Öztop Öncel, Özel Siirt İbni Sina Hastanesi’nde  hasta kabulüne başladı.

Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı Dr. Şule Öztop Öncel, Siirtlilere hizmet vermekten mutluluk duyacağını belirtti. Dermatoloji Kliniği olarak vermiş olduğu hizmetlerden söz eden Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı Dr. Şule Öztop Öncel, Dermatoloji Polikliniğimizde; modern teknolojik yöntemlerle tüm cilt hastalıklarının tanı ve tedavisini gerçekleştirmekteyiz.

Mantar hastalıkları, sedef hastalığı, akne, ergenlik sivilceleri, egzamalar, frengi, bel soğukluğu gibi zührevi hastalıklar, deri kanserleri, doğum lekeleri, saç dökülmeleri, ilaç alerjileri, güneş alerjisi ve tedavisi, ağız içi hastalıkların tedavisi, behçet hastalığı, aft, dil mantarı ve diğer hastalıklarının tedavisi, genetik geçişli deri hastalıkları, siğil, et benleri, mantar hastalıkları, tırnak hastalıkları, deride yağlanma, kepeklenme gibi rahatsızlıkların tanı ve tedavisini, Özel Siirt İbni Sina Hastanesi bünyesinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı Dr. Şule Öztop Öncel, Kozmetik Dermatoloji alanında verilen hizmetlerimiz; Botoks (botox ile mimik kırışıklıklarının tedavisi, botox ile aşırı terleme tedavisi) Dolgu (dudak dolgusu, göz altı dolgusu, yüz dolgusu, çene dolgusu, burun dolgusu, yanak dolgusu) PRP (anti-aging amaçlı PRP, saç dökülmesi amaçlı PRP) Mezoterapi (saç mezoterapisi,yüz mezoterapisi, selülit mezoterapisi, leke mezoterapisi, anti-aging amaçlı mezoterapi, göz altı morluğu mezoterapisi) Saç dökülmesi tedavisi Leke tedavileri Akne tedavisi Radyofrekans uygulamaları, Kök hücre tedavisi (cilt yenileme, cilt gençleştirme) Fokuslu ultrason Kimyasal peeling Cilt bakımı Gençlik ipi uygulamaları Aşırı terleme tedavisi Yara, yanık ve sivilce izleri tedavisi Deride kozmetik problemlere yol açan hastalıkların tedavilerini Özel Siirt İbni Sina Hastanesinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Koordinatörü Damla Yüksekkol yaptığı açıklamada; Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı Dr. Şule Öztop Öncel’in aramıza katılması ile birlikte hekim kadromuzu daha da güçlendirmiş olduk. Alanında uzman Dr. Şule Öztop Öncel ile birlikte çalışacağımız için çok mutluyuz” dedi.

Hastaların kendilerini özel ve güvende hissetmeleri için tüm detaylar düşünülerek tasarlanan ve SGK anlaşması ile SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur'lu hastalara ulaşan Özel Siirt İbni Sina Hastanesi'nde; Cildiye ,Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dermatoloji, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, İç Hastalıklar, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Beslenme ve Diyetetik, branşları olmak üzere röntgen,Emar  ve radyoloji laboratuvar, biyokimya laboratuvarı, mikrobiyoloji laboratuvarı hizmetleri veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.