Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ 4.270. KG TAVUK ETİ İMHA EDİLDİ
banner229

155 Polis İhbar Hattı’na gelen ihbar sonucu Siirt İl Emniyet Müdürlüğü personeli, Siirt Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Gıda Denetim Ekipleri tarafından yapılan denetimde, son kullanma tarihi geçmiş 4.270 Kg tavuk eti ele geçirildi. 

İnsan sağlığı için risk teşkil edecek 4.270 kg tavuk eti ekiplerin nezaretinde imha edildi. 

Son kullanma tarihi geçmiş gıda ürünü satan işletmeye 5996 sayılı Gıda Kanunu çerçevesinde 27 bin 306. TL idari para cezası uygulandı.

Siirt Belediyesi Zabıta ekipleri ve Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü gıda denetim ekipleri tarafından firmanın tüm satış ağına denetimler yapıldı.

Vatandaşlarımız gıda konusunda karşılaştıkları sorun ve şikâyetleri, Alo 174 Gıda Hattı’na ve Siirt Belediyesinin 185 i no’lu hattınabildirebilirler

Denetim ekipleri, gıda satan işletmelere fiyat ve güvenilir gıda ve hijyeni konusunda denetimlerine aralıksız devam etmektedirler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğan ERDOĞAN 3 yıl önce

Haber Yapılıyor, İşletme adı yazılmıyor, İşletme, Dükkan, Market neyse adını acıkça yazın Vatandan o malum yerden alış veriş yapmasın. Habercilik Bu değil.

Avatar
Kemal akbey 3 yıl önce

Bay gazeteci insanların sağlığı ile oynayan bu firmayı yazsanızda insanlar ordan almayarak onlara ders versinler

Avatar
Ramazan 3 yıl önce

Markasını yazında millet almasın bari..

Avatar
Rinda 3 yıl önce

Ya arkadaşım bi haber yapıyorsun şu şirketin ismini neden gizliyorsun sanki öğrenemeyekmiyim

Avatar
Rinda 3 yıl önce

siirtte olan varsa şu firmanın ismini yazıversin bi zahmet

Avatar
burhan 3 yıl önce

erpiliç