Bu haber kez okundu.

Siirt’te Köpek Saldırısına Uğrayan Genç Kız Yaralandı
banner229

Çevre yolunda bulunan başı boş köpekler 20 yaşındaki genç kıza saldırarak yaraladı.

Çevre yolunda bulunan Doğu Kent  sitesinde oturan genç kız köpek saldırısına uğrayarak yaralandı.

20 yaşındaki genç kız evin ihtiyaçlarını karşılaması için site içerisinde dışarıya çıkmasıyla birlikte köpeğin saldırmasıyla genç kız dakikalarca köpeğin elinden kurtulmak için büyük çapa sarf etti. Baldırından ve bacaklarından ısırılan genç kız Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Mahalle sakinleri çevre yolunda çok sayıda başıboş köpeğin olduğunu ve hepsinin saldırgan olduklarını ifade ederek,Belediye tarafından başı boş gezen köpeklerin toplatılmasını istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NURI 3 yıl önce

Siirt devlet hastanesinin acilin kapısı da dolu her en az 10 kopek var lütfen yetkililere sesleniyorum toplansilar

Avatar
Tayyib 3 yıl önce

Sabah namazından önce evden çıkıp işimize gitmemiz gerektiği zaman yanımıza baston almadan evden çıkamıyoruz. Koooperatif mahallesi, 15 Temmuz Meydanı ve Belediyenin önü köpeklerden geçilmiyor. Yetkililerin en kısa zamanda ilgilenmelerini rica ederiz. Ayrıca haber yaptığınız için teşekkür ederim.