Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası İhalesi 10 Aralık’ta Yapılıyor
banner229

Yaklaşık dört yıldan beri yapıldı yapılıyor denilen ihale nihayet gerçekleşiyor.
2018 yılında kurulmasına karar verilen Siirt Tıp Fakültesi öğrencilerinin ders göreceği morfoloji binası 10 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

İhaleyi alan firma yer tesliminden itibaren 550 gün içerisinde, çevre düzenlemesinde kapsayacak şekilde  binayı tamamlayarak teslim edecek. Bina 12 bin 700 metrekare kapalı alana sahip olacak.Binada öğrencilerinde uygulamalı deneyler yapacakları laboravatuarlarda yer alacak.
Halen eğitimlerini Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde misafir öğrenci olarak görmekte olan Siirt Tıp Fakültesi öğrencileri binanın tamamlanması ile birlikte eğitimlerini burada görecek.6 yıl olan eğitimin son iki yılında ağırlıklı olarak gerçekleştirilen stajlarını da Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memet 2 yıl önce

İlimize hayirli olsun.inşaAllah iyi bir müteahhit şirketi alır ve binayı bir an önce bitirir teslim eder.