Bu haber kez okundu.

SİİRT ÖZEL İDARESPOR TAHKİM KURULUNA İTİRAZDA BULUNDU
banner229

TFF BAŞKAN YARDIMCISI ALİ DÜŞMEZ; “BEN OYUMU SİZLERDEN YANA KULLANACAĞIM” 
Türkiye Futbol Federasyonu TFF Bal Ligi 1.grupta mücadele eden Siirt Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, TFF’nin BAL Ligi kararına ilişkin Tahkim Kuruluna resmi itirazda bulunduklarını açıkladı. 

TFF’nin Bal Ligi ile alakalı vermiş olduğu karara ilişkin İstanbul’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisi binası önünde biraraya gelen 9 takımın temsilcilerinin ortak basın açıklaması yaptığını vurgulayan Canpolat; “TFF Tahkim Kuruluna İtiraz dilekçeleri elden teslim edildi ve takım temsilcileri daha sonra TFF Beykoz Riva tesislerine geçerek TFF Binası önünde ortak basın açıklaması yayınladı” dedi. 

İşlerinin yoğunluğundan dolayı yapılan basın açıklamasına katılamadığını, ancak bir ayağının Siirt’te, diğer ayağının İstanbul’da olduğunu açıklayan Canpolat; “Yapılan haksızlığı her platformda dile getirmeye devam ediyoruz ve edeceğiz.

Siirt’te işlerimizin yoğun olmasından dolayı yapılan ortak basın açıklamasına katılamadım. Ancak yakından takip ediyorum ve Sportif Direktörümüz Ahmet Erten takım adına yapılan açıklamaya katılmıştır. Bizim gibi mağdur olan 8 takım bulunmaktadır.

TFF’nin Bal ligi ile alakalı vermiş olduğu kararı tekrar gözden geçirmesi gerekmektedir. Bu mağduriyetin giderilmesi için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bu anlamda basın açıklamasına katılan diğer Kulüp Başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

BASIN AÇIKLAMASININ ARINDAN 5 SAAT SÜREN BİR GÖRÜŞME YAPILDI 
İstanbul TFF Beykoz Riva tesisleri önünde yoğun güvenlik önlemleri altında basın açıklamasında bulunan 9 Kulüp Başkan ve yöneticilerini kabul eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Düşmez, Kulüp Başkan ve yöneticileri ile yaklaşık 5 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi.  

TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, Siirt İl Özel İdaresi Sportif Direktörü Ahmet Erten, Aydın Sevinç, Fikret Canpolat, Metin Canpolat ve 8 takımında yönetici ve Başkanları görüşmeyi gerçekleştirdiklerini belirtti. 

TFF Başkan Vekili Ali Düşmez ile yapılan toplantının gayet olumlu geçtiğini belirten Siirt İl Özel İdaresi Spor Sportif Direktörü Ahmet Erten; “Görüşmemiz olumlu geçti.

TFF Başkan Vekili Ali Düşmez’den bu konuda söz aldık ve kendisi bizlere Bal liginde mağdur olan takımlar için var gücüm ile çalışacaklarını açıkladı ve bizlere; Benim oyum Bal liginde mağdur olan takımların lige katılması ile ilgili el kaldıracağına sözünü verdi. Konuyu Nihat Özdemir’i ulaştıracağını açıkladı. Futbol federasyonu komitesinin ve yönetim kurulunu, toplantıya çağıra bileceğini izlenimlerini aldık.

Sayın Ali Düşmez’in bu konuyu takipçisi olacağını belirtmesi ve yapılacak oylamada kendi oyunun evet oyu olduğunu bizlere ümit vaat etmiştir.

Tabii ki Futbol Federasyonun alacağı karar ile ilgilidir.  Bizler Siirt spor heyeti olarak düşüncelerimizi ve isteklerimizi belirttik ve uğradığımız mağduriyetin giderilmesini talep ettik” dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.