Bu haber kez okundu.

Siirt İHH’nın Yetim ve İhtiyaç Sahibi Ailelere Vermiş Olduğu İftara Milletvekili Ören ve Başkan Olgaç’ta Katıldı
banner229

​​​​​​İHH Siirt Şubesinin yetimler yararına organize ettiği iftar programına yoğun bir katılım oldu. 

Ramazan ayında yetimleri yalnız bırakmayan İHH Siirt Şubesinin , Peri Masalı düğün salonunda  organize edilen programına AK parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’ta yalnız bırakmadı.

İHH Siirt Şubesinin organize ettiği Yetim ve ihtiyaç sahipleri yararına düzenlen iftar yemeğine AK parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’ta katıldı. 

Siirt'te ikamet eden yetim ve yardıma muhtaç ailelerle İftar yemeğinde bir araya gelindiğini belirten AK Parti Milletvekili Osman Ören; İftar yemeğini veren Siirt İnsani Yardım Derneğine teşekkür etti.

Yetim ve yardıma muhtaç aileleri  yalnız bırakmadıkları belirten Ören, yetimlerin, ihtiyaç sahiplerinin ve dezavantajlı bireylerin her zaman yanında olduklarını belirterek, "Siirt’imizde tüm kesimlerle büyük bir aileyiz. Ailemizin hiçbir ferdini hamdolsun yalnız bırakmıyoruz. Bugün bu anlamlı programda çocuklarımızla bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Unutmayalım ki bir yetim gülerse insanlık güler" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.