Bu haber kez okundu.

Baykan İlçemizde Orman Yangınlarıyla Mücadele İçin ''Orman Benim'' Kampanyası Düzenlendi
banner229

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı himayelerinde, 81 ilde eş zamanlı başlatılan "Orman Benim"  kampanyası kapsamında, Baykan ilçesi/Veysel Karani beldesi ormanlık alanında öğrenciler, Ormancılar, Jandarma, Polis, AFAD gönüllüleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile birlikte orman temizliği etkinliği düzenlendi.

Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Orman Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen '' Orman Benim ’’ kampanyası, 3 Mayıs’ta saat:10:00'da  81 ilde eş zamanlı olarak başlayan etkinliğe Siirt Vali Yardımcısı Şeyma Aktaş Semiz başta olmak üzere, Baykan İlçe Kaymakamı  Emin Bağlı,Siirt İl Jandarma Alay Komutanı Yardımcısı Jandarma Albay Seydi Salman , Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem,  Siirt İl Orman İşletme Müdürü Hüseyin Yavlav, Baykan Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Semih Sevinç,  Baykan İlçe Emniyet Amiri Engin Dumlu,   Kurum Müdürleri,  vatandaşlar ve öğrenciler ile birlikte Veysel Karani  ormanını  temizleyerek, kampanyaya destek oldular.

Etkinlikte Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, orman yangınlarının sayısını azaltmak ve temiz orman hassasiyetini oluşturmak amacıyla tüm Türkiye’de '' Orman Benim ’’ kampanyası düzenlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.