Bu haber kez okundu.

Gündüz Sürücü Kursu Kontenjan Arttırdı
banner229

Siirt'te 30.yılını geride bırakan Özel Gündüz Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu Şirket Kurucusu Lokman GÜNDÜZ  “90 kontenjana ulaşmanın ve araç sayıllarını arttırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde 30. Kuruluş yıldönümünü kutlayan, Siirt'in güzide sürücü kursu olan 2 sınıf kontenjanını %100 arttırarak 90 kontenjana ulaşmanın ve araç sayılarını arttırmanın mutluluğunu yaşamaktadır.

Özel Gündüz Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu Kurucusu  Lokman GÜNDÜZ  kazandıkları bu başarıyı, sürücü adaylarının güven ve iltimatları ile verdikleri sınırsız, kaliteli ve düzenli eğitime borçlu olduklarını ifade ettiler.

 Hemşehrilerimize, sürücü adaylarına, tüm eğitim personeline diğer büro personellerine ve çalışmaları sırasında kendilerinden yardımı esirgemeyen, rehberlik eden Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. 

"EHLİYET SINIFLARIMIZ"

B-SINIFI (OTOMATİK )

B SINIFI (MANUEL )

A-A1-A2 SINIFI (MOTORSİKLET
 EHLİYETLERİ )

D1-SINIFI (MİNİBÜS)

D- SINIFI (OTOBÜS)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.