Deniz Feneri Derneği’nin Siirt İl Temsilciliğinin kalıcı Giyim Mağazası, düzenlenen törenle açıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programı, Ramazan Toprak’ın okuduğu ayetlerle manevi bir atmosferde gerçekleşti.
Açılışta konuşan Deniz Feneri Siirt İl Temsilcisi Murat Acır, mağazanın hizmete girmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Deniz Feneri’nin hizmetkârı olmaktan onur duyuyorum” dedi.
Deniz Feneri Kurucularından Nurettin Ertemel ise Siirt halkının mütevazı yapısına dikkat çekerek, bu tür hizmetlerin devletin yükünü hafiflettiğini ve hayırlı olmasını temenni etti.
Deniz Feneri Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Yıldız ise yaptığı konuşmada, Deniz Feneri’nin 30 yıldır 81 ilde ve 65 ülkede ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu belirtti.
Yıldız, “Geçici giyim mağazaları yerine artık Siirt’te kalıcı bir mağaza açtık. Bu mağazamızda hiçbir zaman malzeme eksik olmayacak” dedi.
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu tür sosyal projelerin önemine değindi.
Açılış, İl Müftüsü Şakir Pinal’in yaptığı dua ile tamamlandı.
Törene Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Deniz Feneri Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, AFAD İl Müdürü Cahit Akkoyun, İŞKUR Müdürü Ömer Aslan, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, İş İnsanı Suat Sancak ve Nurettin Ertemel katıldı.
Yeni açılan Deniz Feneri Siirt Giyim Mağazası, ihtiyaç sahiplerine yönelik kalıcı yardımlar sağlamayı hedefliyor.