Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Eruh’ta Trabzon Cennet Hurması Fidanı Dağıttı, Esnaf Ziyaretinde Bulundu
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, "Siirt Meyveciliğinin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında Eruh ilçemizde düzenlenen; 15 bin adet Trabzon Cennet Hurması Fidan Dağıtım Töreni'ne Katıldı.

Üreticilere, çiftçilere hayırlı ve bereketli bir sezon geçirmeleri temennisinde bulunan Vali Kızılkaya, Tarımsal üretimin artırılması noktasında üreticilerimizi ve çiftçilerimizi her zaman destekleyeceğiz" 

Siirt’in tarım kenti olduğunu belirten Vali Kızılkaya, huzur ve güven ikliminde, ilimizi, ilçelerimizi bulunduğu yerden daha ileriye götürmek, hizmetin en güzeline layık olan değerli medyasiirt vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam kalitesi sunacak ortamı hazırlamak ve vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha da yükseltmek için var gücümüzle çalışamaya devam edeceğiz" 

VALİ KIZILKAYA;ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

Vali Dr. Kemal Kızılkaya,Eruh ilçe ziyaret programı kapsamında, Eruh 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bulunan esnafları ziyaret ederek, talepleri dinledi.

Vatandaşlarla da hasbihal eden Vali Kızılkaya, ilçe esnafına bol ve bereketli kazançlar diledi.

Esnaf ziyaretine Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk  ve Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi eşlik etti.



ESNAF ZİYARETİ




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.