Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank İle Görüştü
banner229

Başkent Ankara’da temaslarını sürdüren Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ilçe ve belde belediye başkanları ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyareti etti.

Siirt’in sanayi ve teknoloji yatırımlarından daha fazla istifade etmesi için bir araya gelen Siirt heyeti, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti.

Siirt heyetini Bakanlık toplantı salonunda ağırlayan Bakan Varank, Siirt’in sanayi yatırımları ve ihtiyaçlarını değerlendirdi.

Ziyarette, Siirt Organize ve Sanayi bölgesinin genişlettirilmesi, Tekstilkent projesinin tamamlanması, Yeni sanayi sitesi, Kurtalan ilçemizde küçük sanayi bölgesinin kurulması,İlçe ve beldelerin her birine birer tekstil fabrikası İle ilgili talepleri ileterek devam eden ve başlanacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt ilinin sanayi, teknoloji ve istihdama yönelik yatırımlarından daha çok pay alması için Sayın Bakanımızın verdiği destek ve katkılardan dolayı kendilerine Siirt halkı adına teşekkür ederim.” dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören de ziyaretin oldukça verimli geçtiğini ifade ederek, şehrimizin kalkınması için geceli gündüzlü yoğun bir çaba içinde olduklarını, kentin sosyo-ekonomik yapısının daha da iyileştirilmesi, kalkınması en büyük hedefimizdir. Tüm enerjimizi bu yönde kullanmaya devam edeceğiz. Sayın Bakanımızın memleketimizde istihdamı arttıracak projelere göstermiş oldukları yakın ilgi ve desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale,Beğendik Belde Belediye Başkanı Görgin Özdemir ve Kurtalan AK Parti İlçe Başkanı Haşim Karaatay yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.