Bu haber kez okundu.

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hayati İnanç’ı Siirt Halkı ve Gençlerle Buluşturuyor
banner229

Gençlik ve Spor Bakanlığı Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Avukat- Yazar Hayati İnanç’ı “Can Veren Pervaneler, Hayata Şiirden Bakmak” söyleşi ile öğrenciler ve Siirtli vatandaşlarla buluşturuyor.

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık 16 Haziran 2022 Perşembe günü Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda düzenlenecek söyleyişi ’ye tüm halkımızı davet etti.

Kısacık; ‘’Siirtli halkımız ve öğrencilerimiz ile buluşturacağımız ülkemizin sevilen yazarlarından Hayati İnanç’ı şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız çok güzel bir söyleyişi olacak 16 Haziran 2022 Perşembe günü Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda düzenlenecek olan söyleyişi ‘ye tüm halkımızı bekliyoruz.’’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.