Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 2021 Yılına Ait Olay Verilerini ve Faaliyetlerini Açıkladı
banner229

Siirt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 2021 yılında şehir genelinde 560 olaya müdahale etti.
İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 2021 yılı içerisinde (560) yangına müdahale edip (244) kurtarma, (13) trafik kazası operasyonu gerçekleştirdi. 
Ekipler 121 su çekim işlemi, 234 itfaiye aracıyla merdiven işi işlemi ve 7600 kişiye de eğitim verdi.
Öte yandan Siirt İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen orman yangınlarına da müdahale etti.
Doğan Mahallesi Abdurrahman Kavak Caddesinde yapımı devam eden Siirt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü hizmet binasında çalışmalar bitme aşamasına geldi. 
İtfaiye ekiplerinin olası afet ya da yangınlara daha kısa sürede müdahale edebilmesi adına geniş ve modern bir bina yapılıyor. İtfaiye binası 6400 m² parsel alanına 2140 m² inşaat ve 5315m2 peyzaj alanından oluşmaktadır. 6 adet kapalı itfaiye otoparkı olan, itfaiye personelinin dinleme, eğitim, spor, yemekhane ve benzeri tüm ihtiyaçlarını karşılayan itfaiye kompleksinden oluşmaktadır. % 99 oranında tamamlanmıştır.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.