Bu haber kez okundu.

Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç: Siirt'i Yatırımlarla Kalkındıracağız
banner229

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret etmeye, projelerini anlatmaya devam ediyor. 

Bahçelievler Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Adayı Ekrem Olğaç, projelerini anlatıyor.

Siirt halkının teveccühüyle Siirt'e belediye başkanı seçilmesi durumunda hemen işe koyulacaklarını belirten Başkan Adayı Olğaç, "Siirt'i halkımızın desteğiyle kazanırsak, Ankara'da hayata geçiremeyeceğimiz proje olmayacaktır. Biz Siirt'in belediyecilik anlamında kaybolan yıllarını yeniden kazanmak istiyoruz. Siirt'i yatırımlarla şaha kaldırmak istiyoruz." dedi.

Olğaç, "Biz her daim halkımızın sorunlarıyla ilgilendik ve çözüm için elimizden gelen tüm çabayı sarf ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Bizim iş ve istihdama yönelik önemli projelerimiz var hepsini tek tek hayata geçireceğiz Allah'ın izniyle. Siirt halkı bize güvensin, onların güvenini boşa çıkarmayacağız inşaallah." Diye konuştu.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 1 ay önce

İktidar partisi için bi şey demiyorum ama
Ekrem bey kazanırsa gerçekten Siirt kazanacak
projelerini hayata geçirecek biri ideolojik siyaset ile artık bir yere varılmıyor oy kullanırken Siirt’e menfaati ne olacak ona bakalım dünya değişiyor artık