Bu haber kez okundu.

Reddedilen Kredi Başvuruları Ne Zaman Silinir 
banner229

Kredi başvuruları her zaman onaylanmayabilir. Özellikle herhangi bir geliriniz yoksa, yasal takip sürecindeyseniz, önceki kredi borçlarınızı ödemediyseniz kredi başvurularınız yüksek ihtimalle onaylanmaz.

Bu süreçte reddedilen kredi başvuruları ne zaman silinir sorusu gündeme gelir. Kredi başvurularınızın olumsuz sonuçlanmasının nedeni bankalarda kodlar üzerinden bildirilir. Eğer sonucunuzda herhangi bir kod bulunmuyorsa banka ile iletişime geçerek başvurunuzun neden olumsuz sonuçlandığını öğrenebilirsiniz.

Reddedilen Başvuruların Silinme Süreci

Çeşitli nedenlerden dolayı kredi başvuruları olumsuz sonuçlanan müşteriler reddedilen kredi başvuruları ne zaman silinir sorusuyla bankalara gelir. Reddedilen kredi başvuruları ne zaman silinir sorusunun cevabı 180 gündür. Bu süreç içerisinde farklı farklı bankalara kredi başvurusunda bulunmanız kredi puanınızın düşmesine neden olur. Bankalar tarafından kredi başvurularınız olumsuz sonuçlandırıldığında diğer bankalarda size kredi vermekten kaçınır. 

Kredi puanınızın düşük olması başlıca kredi alamama nedenlerindendir. Sadece kredi başvurusunun olumsuz sonuçlanması değil sürekli yapılan kredi kartı ve limit arttırımı başvuruları da kredi puanınızın düşmesine neden olur. Kredi başvurularınız, başvuruların silinme süreci ve daha birçok bilgiye https://hiperaktifkredi.com/reddedilen-kredi-basvurusu-ne-zaman-silinir/ linki üzerinden ulaşabilirsiniz.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.