Bu haber kez okundu.

Organik Zivzik Narı Projesi Kapsamında Üreticilere Gübre Dağıtıldı
banner229

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ''Organik Tarımın Yaygınlaştırılması ve Kontrolü Projesi'' kapsamında İlimizde ''Organik Zivzik Narı Projesi'' hayata geçirildi

2018 Yılı Organik Tarım Uygulamaları Projesi uygulanan 140 dekar nar bahçesi için Üreticilerimize 14 ton katı organik gübre ve 1.500 litre sıvı organik gübre dağıtımı yapıldı.

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Teknik elemanlarca yapılan saha denetimlerinde organik tarım yapan üreticilerimize dağıtımı yapılan organik gübrenin nar bahçelerindeki etkileri değerlendirilmiş olup; hastalık ve zararlılara karşı alınması gereken önlemler hakkında üreticilerimize bilgi verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 5 yıl önce

Zivzik narı eski tadında kalmadı pazarda her tezgahta var herkeste zivzik narı diyor alıyorsun nerde o eski zivzik narının tadı