Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Özturan, Esnaf Ziyaretinde Bulundu
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

Vatandaşların ve esnafların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Özturan ve beraberindeki heyete vatandaşlar büyük ilgi ve teveccüh gösterdi.

Çat kapı esnaf ziyaretleri yapan İl Başkanı Özturan, hem vatandaşlarla yakın temas kuruyor hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını iletip hükümetin eser ve hizmet politikalarını anlatıyor.

Esnaflar iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Özturan, gönül sofralarına misafir oluyor. 

AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan yaptığı açıklamada; “İlimizde bulunan esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal etmeye devam ediyoruz. 
Esnaflarımız gerçekten çok gayretli ve samimi bir şekilde çalışıyorlar. Bizler de onların taleplerini isteklerini ilgili not aldığını ve ilgili kurumlara ileteceğini ve her zaman esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Özturan, Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.