Bu haber kez okundu.

MHP Siirt İl Teşkilatı Hafızlık Taç Giyme Merasimine Katıldı
banner229

Siirt Merkezde bulunan  Saraçoglu Hafızlık yatılı Kur’an Kursunda hafızlığını tamamlayan kız öğrenciler için Hafızlık İcazet Merasimi düzenlendi. 

MHP İl Başkanı Fatih Cantürk ve Kadın, Aile ve  Engellilerden sorumlu Komisyon başkanı Gülsüm Karasu'nun da katılımı ile Saraçoglu Hafızlık Kuran Kursu'nun 'Hafızlık Taç giyme merasimine' katıldılar.

Geçtiğimiz  hafta Hafizlara Kuranı Kerim Hediye eden MHP il Başkanı Cantürk ve Kadın Kolları başkanı Karasu ve Teşkilat üyeleri uhuvvet dolu bir güne Hafızların şefaatine nail olma temennisi ile nokta koydular. 

Hafızlık İcazet Töreninde konuşan MHP Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk  ; Siirt’te  güzel bir Kur’an meclisinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Peygamberimiz bir hadislerinde; Bir topluluk Allah’ın evlerinden bir evde toplanır,

Allah’ın kitabını okur ve aralarında müzakere ederlerse, üzerlerine sekînet iner, onları rahmet kaplar ve melekler etraflarını kuşatır. Allah Teâlâ da o kimseleri kendi nezdinde bulunanların arsanda anar buyurmaktadır. Rabbim hepimizi bu müjdeye nail olanlardan eylesin. “dedi. 

Cantürk;hafızlığını tamamlayan öğrencilere, ailelerine, öğretmenlerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

H. Abdülhamit- Zarife Saraçoğlu yatılı Kuran kursu hocası Celil Oğuz,,Saraçoğlu Kurani ilimler Derneğimizin katkıları ile tüm Kur'an'ı Kerim'i ezberleyerek Hafiza olan kızlarımıza hafızlık taç merasimi düzenledik.

Bizlere her türlü desteği veren hayırsevelerlerimize,katılımları ile  Hafiza kızlarımızı mutlu eden MHP Siirt il Başkanı Fatih Cantürk'e, MHP kadın kolları Başkanı Gülsüm Karasu'ya ve AK parti kadın kolları Başkanı Ayşe Ekinci hanım kardeşlerime şükranlarımı arz ediyorum. Bu güzide kızlarının yetişmesi ardında nice sıkıntılar gam keder olsa da iman ve vatanperver dostlarımızın yanımızda olması ve ardımıza böyle güzel bir nesil bırakmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Biliyoruz ki bu Hafiza kızlarımız bizden sonra yeryüzünün ayaklı Kur'an'ı olarak İslam'a ve vatana hizmet edecekler. Bizlere her türlü destek veren tüm hayırsever kardeşlerimize cumhur ittifakının güzide temsilcilerine duacı olup "Allah bu hayrı hasenatı kıyamete kadar sürecek olan sadakai cariyeleri olarak dergahı izzetinde kabul buyursun ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından hafızlık taç giyme merasimi icra edildi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.